Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Καλωσόρισμα

Φίλες και φίλοι

Ο Διευρυμένος Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου με τις φυσικές ομορφιές, τις χιλιοτραγουδησμένες λιμνοθάλασσες, την παλιά και πρόσφατη ζωντανή ιστορία, τις πνευματικές κατακτήσεις, τις λαϊκές παραδόσεις, τους ποιητές, τους λογοτέχνες και τους καλλιτέχνες, τους απλούς ανθρώπους του λαού που έγραψαν ιστορία σε τούτο τον τόπο της υπέρτατης θυσίας, της θυσίας για ελευθερία, ανεξαρτησία και ανθρώπινη αξιοπρέπεια, έχει μια μεγάλη φυσική και πολιτιστική κληρονομιά.

Το Πνευματικό - Κοινωνικό - Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Ιεράς Πόλες Μεσολογγίου, τιμώντας και συνεχίζοντας αυτή την παράδοση, δίνει τη δυνατότητα σε όλους και κυρίως στη νεολαία, να βαδίσει τα μονοπάτια του πολιτισμού στο θέατρο, τη μουσική, το χορό και γενικά στις καλές τέχνες.

Σας προσκαλούμε όλους να εγγραφείτε και να παρακολουθήσετε τα μαθήματα στα οποία διδάσκουν καταξιωμένοι εκπαιδευτικοί, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Ειδικά απευθυνόμαστε στα παιδιά του Δήμου μας, στα οποία προσφέρουμε εντελώς δωρεάν χορωδία, φιλαρμονική, παραδοσιακούς χορούς, μαντολινάτα και θέατρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου